Maybe with another management
Employé(e) en Management à Saanen, Suisse, ancien employé (2021)Points forts
Beauty and design of the hotel
Points à améliorer
Communication, openness, more attention for the issues in between the employees
Beauty and design of the hotel
Communication, openness, more attention for the issues in between the employees
Good team and great spirit. I got a lot of responsability which gave me the possibility to increase my skills.
The canteen needed sometimes a bit more variety (more vegetarian), but it was generally very good.
Mise en place and restaurant service with guests
Camaraderie, mutual aid, teamwork, atmosphere of the team
respect for the employee as a human person
Check-in, check-out, cash care, reservations, email correspondence, individual guest care, concierge work, service in rooms, sometimes even housekeeping
I love the people working there and Guest
More opportunity and have more respect
Guest relation
Tolles Team, welches jung und dynamisch ist. Zusammenhalten im Management ist gross
Bessere Work-Life-Balance auch für Jahresangestellte, Kantinenessen sehr eintönig
Ermutigung. Leidenschaft. Erfahrung. Ich habe großen Respekt vor den Eigentümern und meinen Kollegen.
Sie haben mir viel Selbstvertrauen gegeben, ich öffne und schließe selbstständig. Ich würde gerne besser darüber informiert sein, wie man mit bestimmten unvorhergesehenen Situationen umgeht. Obwohl es mir fast immer gelungen ist, sie zu lösen.
Arbeitsatmosphäre, Teamspirit, Wertschätzung einfach alles
Die Kantine könnte abwechslungsreicher sein mehr gesundes
sehr gute Arbeitsatmosphäre und Teamgeist
Anpassung des Personalessens an die vegane und vegetarische Küche, mehr Vielfalt
La possibilité d'évolution dans le domaine.
La possibilité d'un contrat à l'anné et pas que saisonnier
Vertrauen Selbstständigkeit Verantwortung Teamgeist Weiterentwicklung
Das Personalessen ist sehr gut, könnte sich allerdings mehr den Trends vegetarisch, vegan und lactosefrei anpassen